Свобода и пътешествия

Караваните Sunlight са най-бързият и практичен начин да реализирате мечтата си за дълги пътешествия. Те са достъпни, верни спътници, които няма да ви изоставят и ще ви осигурят комфорт във всяка една ситуация. Интериорът им е уютен и практичен. Предвидени са местенца за съхранение на най-необходимите ви вещи и на всички малки глезотии – играчки, камъчета, кутии, книги, без които можете, но ви е хубаво да ги имате наоколо.

 

Размери и тегло на каравани Sunlight

За да шофирате каравана Sunlight, ви е необходима шофьорска книжка за категория В.

Различните модели тежат от 900 до 1 200 кг; ширината им е 210 см – параметри, които ви гарантират спокойно шофиране в градски и междуградски условия.

 

Интериор на караваните Sunlight

Караваните Sunlight се предлагат в 5 различни модела с 2, 3 или 4 места за спане.

Интериорът е кокетен, уютен и най-вече функционален. Всеки от моделите е проектиран така, че да има максимално много възможности за съхранение на багаж.

Кухнята е компактна, оборудвана с всичко необходимо – хладилник, печка, мивка, включително и шкафове с практично разпределение за всякакъв вид кухненска посуда.

Банята с тоалетна е удобна и лесна за поддръжка.

Дневната е обзаведена с мека мебел и висока маса, подходяща за хранене, работа, игри. Леглата са меки, достатъчно големи, за да спите спокойно в тях.

Помислено е дори за това къде можете да оставите дребни, но важни предмети като контейнер с контактни лещи, очила, малък тефтер и химикал.

На тавана на всяка каравана има люк, за да проветрявате по-лесно и през топлите дни да спите почти под открито небе.

Сервизното отделение е доста голямо, а газовите бутилки се съхраняват на леснодостъпно място в здрав, алуминиев блок.

Каравани Sunlight са с компактен, елегантен дизайн. С тях се маневрира лесно, поддръжката им не изисква особени средства или усилия. Те ви осигуряват всички удобства за живеене и придават съвсем друго очарование на вашите пътешествия и приключения.

Разгледайте различните модели каравани Sunlight и се свържете с нас, за да Ви разкажем повече.

 

Каравани Сънлайт

Каравана Sunlgiht